Tervetuloa Yyterin koirametsään!

Varaa aidattu kolmen hehtaarin metsäalue vain sinun ja koirasi käyttöön! Nauti ulkoilusta ja eväsretkestä perheen kanssa samalla, kun koira nauttii luontaisesta liikunnasta. Todellista laatuaikaa yhdessä. Lue, mitä kaikkea muuta metsällä on tarjota!
Tervetuloa Yyterin koirametsään

Tervetuloa Yyterin koirametsään!

Varaa aidattu kolmen hehtaarin metsäalue vain sinun ja koirasi käyttöön! Nauti ulkoilusta ja eväsretkestä perheen kanssa samalla, kun koira nauttii luontaisesta liikunnasta. Todellista laatuaikaa yhdessä. Lue, mitä kaikkea muuta metsällä on tarjota!

Kaunista havumetsää, hiekkamaata, sammalmättäitä, varvikkoa ja neulaspolkua. Erillinen kulkuväylä johdattaa kodalle, jossa voi grillata ja viettää evästaukoa joka säällä.

Aidattu alue

2 metriä korkealla panssariaidalla aidattu 3,2 hehtaarin metsäalue. Verkkoaita jatkuu maarajaan asti, joten pienimmätkin koirat pysyvät aitojen sisäpuolella.

Grillikota

Katettu grillikota, penkkejä, klapeja, makkaratikkuja, grillipihdit, kirves polttopuiden pienentämiseen. Polttopuut sisältyvät 1,5 h ja sitä pidempiin varauksiin. Ota mukaan omat tulitikut tai muut sytytysvälineet!

Pöytä ja penkit

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2024! Retkipöydän ympärille on mukava kokoontua porukalla syömään eväitä.

Laveri teltalle

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2024! Kodan lähistöllä on puurakenteinen laveri, jolle voit pystyttää oman telttasi yöpymistä varten.

Valaistus

Hämäräkytkimillä toimiva valaistus portilla ja portilta kodalle johtavalla reitillä.

Sammutin

Jauhesammutin/ sammutuspeite.

Puucee

Ulkovessa ihmisten käyttöön, jos hätä yllättää metsässä.

Ollaan siististi

Biohajoavia kakkapusseja, lapioita jätösten siivoamiseen, roskiksia (komposti tulossa keväällä 2024).

Koirametsä on tarkoitettu yhteiseen ulkoiluun ja leppoisaan liikuntaan koirien kanssa.

Metsä soveltuu myös pentu- ja leikkitreffien tai muiden ryhmätapaamisten järjestämiseen sekä koirien kouluttamiseen. Klikkaa karttakuvaa, jos haluat nähdä aluekartan isompana.

Tunnin leikkitreffit vai yön yli retki?

Varaa koirametsä käyttöösi haluamaksesi ajaksi. Hinnoittelu on aikaperusteista ja varauksen minimikesto 0,5 h. Voit tulla metsään yhden koiran kanssa tai porukalla, lyhyelle lenkkikäynnille tai yhdistää visiittiin koko perheen tai ystävien ulkoiluhetken eväsretkineen. Myös yöpyminen omassa teltassa on mahdollista. Grillipaikkaa voi käyttää vain yli tunnin varauksissa. Näin käyttäjät pystyvät varmistamaan kotagrillin sammumisen ennen poistumistaan.

Yyterin koirametsään on helppo tulla

Yyterin koirametsä sijaitsee Virkistyshotelli Yyteriin johtavan Sipintien varrella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta. Auton saat parkkiin aivan koirametsän portin läheisyyteen. Mikä parasta, Yyterin koirametsään pääsee myös bussilla!

Anna lahjaksi yhteistä aikaa

Voit ilahduttaa läheistäsi koirakavereineen lahjakortilla. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa sekä ihmis- että koiraystäviä!

Shopping Cart