Autolla vai bussilla?

Saapuminen Yyterin koirametsään on tehty todella helpoksi. Pysäköintipaikkoja on aivan portin läheisyydessä ja mikäli autoa ei ole käytössä, pääsee Porin keskustasta koirametsän läheisyyteen myös linja-autolla. Lue alta ohjeet alueelle saapumiseen!
Tervetuloa Yyterin koirametsään

Autolla vai bussilla?

Saapuminen Yyterin koirametsään on tehty todella helpoksi. Pysäköintipaikkoja on aivan portin läheisyydessä ja mikäli autoa ei ole käytössä, pääsee Porin keskustasta koirametsän läheisyyteen myös linja-autolla. Lue alta ohjeet alueelle saapumiseen!

Yhteystiedot

Yyterin koirametsä

Sipintie, 28840 Yyteri
info@yyterinkoirametsa.fi
p.


Kysyttävää tai kehitysehdotuksia?

Ota yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Kehitämme Yyterin koirametsää mielellämme kävijäpalautteen mukaan!

Autolla

Yyterin koirametsä sijaitsee Virkistyshotelli Yyteriin johtavan Sipintien varrella, aivan hotellin lähistöllä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta.

Pysäköinti

Koirametsän edustalla on maksuton vinoparkki ja toisella puolella tietä runsaasti lisää pysäköintitilaa. Myös hotellin maksullinen pysäköintialue on käytettävissä.

Bussilla

Yyteriin pääsee Porin keskustasta myös linja-autolla. Lähin pysäkki on hotellin edustalla reilun 200 metrin päässä koirametsän sisäänkäynniltä. Tutustu paikallisliikenteen reittioppaaseen >

On hyvä huomata, että bussin kuljettaja päättää lemmikkien ottamisesta autoon tapauskohtaisesti: Porin joukkoliikenteen UKK >

Siirtyminen koirametsän alueelle

1. Koirat saa vapauttaa metsään vasta aidatun alueen sisäpuolella.
Aitaukseen kuljetaan kahden portin läpi karkaamisten välttämiseksi. Pidä koirat kytkettyinä aidatun alueen ulkopuolella.

2. Siirry portille vasta varaamasi ajan alkaessa.
Vältä turhaa oleilua portin läheisyydessä.

3. Portti aukeaa koodilla, jonka saat sähköpostitse ennen varauksesi alkamisajankohtaa. Koodi on voimassa vain varaamanasi aikana.

4. Varausten välillä on 15 minuutin siirtymäaika.
Näin vältetään kohtaamiset koirien tai koiraryhmien välillä ja pidetään koirametsäkokemus mukavana kaikille. Huolehdi tästä myös omalta osaltasi toimimalla seuraavasti:
• Saavu pysäköintialueelle aikaisintaan 5 minuuttia ennen varaamaasi aikaa.
• Poistu koirametsästä aikasi päätyttyä ja pysäköintialueelta 5 minuutin kuluessa.

Yyterin koirametsän ohjeet ja säännöt

Koirametsä on tarkoitettu yhteiseen ulkoiluun ja leppoisaan liikuntaan koirien kanssa. Metsä soveltuu myös pentu- ja leikkitreffien tai muiden ryhmätapaamisten järjestämiseen sekä koirien kouluttamiseen.

Tunnin leikkitreffit vai yön yli retki?

Varaa koirametsä käyttöösi haluamaksesi ajaksi. Hinnoittelu on aikaperusteista ja varauksen minimikesto 0,5 h. Voit tulla metsään yhden koiran kanssa tai porukalla, lyhyelle lenkkikäynnille tai yhdistää visiittiin koko perheen tai ystävien ulkoiluhetken eväsretkineen. Myös yöpyminen omassa teltassa on mahdollista. Grillipaikkaa voi käyttää vain yli tunnin varauksissa. Näin käyttäjät pystyvät varmistamaan kotagrillin sammumisen ennen poistumistaan.

Yyterin koirametsään on helppo tulla

Yyterin koirametsä sijaitsee Virkistyshotelli Yyteriin johtavan Sipintien varrella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Porin keskustasta. Auton saat parkkiin aivan koirametsän portin läheisyyteen. Mikä parasta, Yyterin koirametsään pääsee myös bussilla!

Anna lahjaksi yhteistä aikaa

Voit ilahduttaa läheistäsi koirakavereineen lahjakortilla. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa sekä ihmis- että koiraystäviä!

Shopping Cart